fashion icon
Trenutno najtraženiji supermodel na planeti Kate Moss, odlučila se za još jedan poslovni potez osuđen na uspeh. Najkarakternije lice sa naslovnih strana lansirala je svoj stil za kuću koja je zaštitni znak britanske ulične mode - Topshop.Muza brojnih dizajnera koja će lako i platneni ceger iz prodavnica dobrotvornih organizacija staviti na listu “must have” komada u ormanima žena koje vode računa o sebi širom planete, u poslednje vreme aktivno radi sa nekoliko mladih dizajnera koji njene, a i svoje, modne snove pretvaraju u realnost pod krovom velikog lanca Topshop. Vlasnik ovog modnog giganta, Philip Green, je u cilju pojačanog plasmana brenda na svetskom tržištu, pozvao Kate Moss da pored 14 projekata među kojima su kampanje za Burberry, Dior, Longchamp, Louis Vuitton, Calvin Klein jeans i Versace, izbaci i svoju ličnu modnu liniju za Topshop. Kate je naravno prihvatila ovu zanimljivu ponudu između ostalog i zbog toga što je i sama redovni posetilac ovih radnji jer se u njima uvek može naći ponešto za uklopiti uz ostatak njenog fetišističkog, dizajnerskog bogatstva.
P.S.Ove godine top model Kate Moss vratila se na prvo mesto godišnje liste najbolje odevenih žena koju objavljije magazin "Glamur".

by Nadezda Jovanovic


субота, 19. април 2008.

PARFEMI...

Touch of pink by Lacoste

Euphoria by Calvin Klein
Just Cavalli by Roberto Cavalli
Rock 'n Rose by Valentino
Bright Crystal by Versace

Izbor parfema dosta govori o nama, daje nam licni pecat i stavlja tacku na celokupan stajling. Svako od nas ima neki omiljeni parfem ali cesto volimo da isprobamo neku novu mirisnu notu, u zavisnosti od godisnjeg doba biramo i parfem koji cemo koristiti. Predstoji nam leto i topli dani, pa evo nekoliko predloga...
by Sonja Popadic
F * A * S * H * I * O * N ***********R * O * O * M
by Nadezda Jovanovic